ღ فيس بوك ღ
اهلا وسهلا بكم في منتداكم سوا عضو او زائر اذا كنت عضوا في المنتدي فسجل الدخول اما اذا كنت زائراٌ
فنتشرف بتسجيلك في منتداك
والمنتدى ليس بكتر اعضاء ولكن بحب اعضاء وترابطهم كاسرة واحد
خالص التحية
ادارة المنتدى
ღ فيس بوك ღ
اهلا وسهلا بكم في منتداكم سوا عضو او زائر اذا كنت عضوا في المنتدي فسجل الدخول اما اذا كنت زائراٌ
فنتشرف بتسجيلك في منتداك
والمنتدى ليس بكتر اعضاء ولكن بحب اعضاء وترابطهم كاسرة واحد
خالص التحية
ادارة المنتدى
ღ فيس بوك ღ
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

ღ فيس بوك ღ

المنتدى ليس بعدد اعضاءه انما بترابطهم
 
البوابةالرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

لا تنسوا ضيفتنا على كرسى الاعتراف : moOoly
اتبعوا قوانين المنتدى

تحياأأات الاأأادارة



 

 'طريقة عمل الجمبري بالسبيط

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ggila11
مديرة عامة
مديرة عامة
ggila11


'طريقة عمل الجمبري بالسبيط 223784_195482870509528_100001434495463_547068_3075479_n
انثى عدد المساهمات : 25
نقاط : 25
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 30/08/2011
العمر : 28
العمل/الترفيه : السباحة
المزاج : تمام
الموقع : http://dala3banat2.yoo7.com/

'طريقة عمل الجمبري بالسبيط Empty
مُساهمةموضوع: 'طريقة عمل الجمبري بالسبيط   'طريقة عمل الجمبري بالسبيط Icon_minitimeالثلاثاء أغسطس 30, 2011 7:47 pm



المقادير

تلاتة أرباع الكيلو
جمبري مقشر

نصف كيلو سبيط (كليمارى) مقطع شرايح

ملعقتين زيت زيتون

5 أسنان توم مقطع

معلقتين توم مفري

قرنين فلفل أحمر حامي

قرنين فلفل أخضر رومي

حزمتين كسبرة خضراء

2 طماطم مقطعة

معلقتين صلصة

بشر ليمونة

ملح، فلفل زيت زيتون



الطريقة


نحضر تلات أرباع كيلو جمبرى مقشر ونصف
كيلو سبيط ( كليماري) مقطع شرائح ونحط ملعقتين زيت زيتون ومعهم رأس توم
مقطع وفلفل أحمر حامي ونشوحهم في طاسة تيفال مع رشتين فلفل أسمر كويسين
وملح.

.1
في طاسة تانية نضع ملعقتين زيت زيتون
ونضع ملعقتين من الثوم المفري وفلفلتين رومى أخضر مقطعة مكعبات وبصلة مفرية
والطماطم المقطعة مكعبات وملعقتين صلصة وبشر ليمونة كبيرة (ونراعى الترتيب
السابق) ... ونقلب شوية وبعدين نحط حزمتين كسبرة خضراء مفرية في الآخر
خالص.

.2
نجيب الطاجن ونحط نصف التخديعة السابقة
وبعدين نصب الجمبرى بالسبيط ونكمل على الوش بباقى الخلطة وندخله الفرن فترة
مش كبيرة بقدر ربع ساعة لحد ما يتشرب
...وبالهناء والشفاء،،،
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://dala3banat2.yoo7.com/
 
'طريقة عمل الجمبري بالسبيط
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طريقة عمل ختم خاص فيك
» طريقة عمل البيتزا
» طريقة عمل الفاهيتا
» طريقة عمل زر داون لود احترافى
» طريقة عمل الكستر البيتي

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
ღ فيس بوك ღ :: الاسرة والطفل والمجتمع :: الاطباق و الطبخ-
انتقل الى: